Monday, June 29, 2009

Cultuur speelt rol bij criminaliteit

U denkt bij bovenstaande titel natuurlijk: Ja, tuurlijk, dat was toch al bekend? Aziatische immigranten doen het toch altijd veel beter dan mediterrane immigranten (met een bepaald geloof, met name uit een bepaald gebergte)?

Nee hoor, de mythe heeft tot vandaag stand gehouden dat het allemaal socio-economische factoren zijn die criminaliteit verklaren. Tot vandaag dus. De leugen is dood. Gecorrigeerd voor socio-eco factoren blijven Marokkanen 3,3x crimineler dan autochtonen (Antilianen 1,8x; Turken 2,2x).

Dat we dit nu weten is mooi, want nu wordt het de politiek-correcten van deze wereld welhaast onmogelijk om hun multikul-sprookje en beleid van negeren en wegkijken overeind te laten. Nu kunnen we eindelijk met de feiten aan de slag. Ben benieuwd of we er iets mee op gaan schieten. Het wordt hoog tijd, want anders wordt Geert MP en dan zijn we verder van huis.

Update: De PVDA laat alweer zien helemaal niets van dit onderzoek te hebben geleerd. Ze zijn tegen het registreren van etniciteit bij criminaliteit. Zucht. (+1 voor het CDA trouwens, tijd om de pvda eens te lozen?)

No comments:

Post a Comment